En vit jul…

img_1082Sitter här på annandagen med ännu en ”liten” snöstorm utanför (med vindstyrka up till 35 sekundmeter) och myser med familjen.img_1104

Vi fick inte se den riktiga tomten på julafton fast han bor på Grönland men konstigt nog fanns julklapparna illafall under granen.

På Julafton var vi var ute och åkte pulka, hade snöbollskrig och snön dalade ner från en vindstilla och stjärnklar himmel, en perfekt vit jul.… Men vi saknade såklart resten av vår familj. Det är inte det samma att bara se dem på FaceTime så här långt bort från dem.

img_1100Vi öppnade julklappar, åt gott och spelade spel till sent på kvällen med barnen och trots avsaknaden av familjen så hade vi en mysig vit jul.

Snön viner utanför och tittar vi tillbaka på vad vi gjorde i somras.

Titta  gärna med på en liten film Thomas har gjort från våra sommar äventyr.

God fortsättning från oss alla till er alla.

13 reaktioner på ”En vit jul…

 1. Therese Sjöström

  Vilken fin film, det är ju så vackert så man tappar andan!

  Hoppas ni mår bra och god fortsättning på det nya året. Ska bli så kul att följa er på tv, SNART börjar det…

  Kram Therese

  Liked by 1 person

 2. Så fin film. Får mig verkligen att längta tillbaka till Grönland. Får kanske ta oss en tur dit snart igen. Är ni kvar sommaren 2018? Hur som, jättekul att se er på teve ikväll. Ser framemot nästa avsnitt. /Linda

  Liked by 1 person

  1. Tack, ni är så välkomna! Vore kul att träffas. Vet inte hur länge vi stannar, allt hänger på skolan och hur barnen mår. Du känner nog till de sociala problemen så vi tar en dag i taget! Har ni varit här på östkusten? Vi älskade ert äventyr och hoppas på att få göra ett liknande en dag…!!!

   Gilla

 3. Hej. Tack. Va kul. Jo, jag förstår att det inte är alldeles enkelt. Vi seglade in till Qaqortoq och lämnade genom Prins Christians Sund. Tre knappa veckor, men tillräckligt för att ge mersmak. Hur som, vore trevligt att råkas nån gång. Helst på Grönland, annars får Skåne duga 🙂 Allt gott, Linda

  Liked by 1 person

  1. Det tycker jag låter som en bra plan. Hoppas ni gillat programmet och fått njuta lite av bilderna på denna fantastiska natur och stillhet igen. Snöiga hälsningar från alla oss till er.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s